Облік товарів та розрахунків з контрагентами по договрам в Ordage

Облік товарів та розрахунків з контрагентами по договрам в Ordage

Договори з клієнтами та постачальниками важлива складова обліку та контролю розрахунків між вами - як компанією, та всіх контрагентів, з якими ви співпрацюєте. В Ordage ми маємо функціонал, де ви можете створювати договори з контрагентами і бачити, які отримання чи продажі ви робите в рамках цього договору. 

Як створити договір:

1. Перейдіть у розділ “Договори” та натисніть “Додати договір”.

  1. Перейдіть у розділ “Договори” та натисніть “Додати договір”.
  2. У формі вкажіть: Назву договору (його номер або назву компанії контрагента),  дату та суму в рамках якої будуть вестись розрахунки. Також можете додати сам документ (pdf, doc., xls, тощо) файлом. 
  3. Натисніть “Додати”. 

2. У формі вкажіть: Назву договору (його номер або назву компанії контрагента), дату та суму в рамках якої будуть вестись розрахунки. Також можете додати сам документ (pdf, doc., xls, тощо) файлом.

3. Натисніть “Додати”. 

Все! Договір створено, а щоб вести розрахунки в рамках договору - додавайте його до рухів товарів. Наприклад:

1. Додайте “Отримання” в “Рух товарів”, де вкажіть відповідного контрагента (наприклад, свого постачальника), товари, їх суму та оберіть договір. 

2. Після створення руху товару у “Договорах” Ви побачите, на яку суму було отримано товару в рамках договору. 

Так ви зможете контролювати всі рухи товарів та розрахунки в рамках договору з контрагентом. Спробуйте функціонал Договорів протягом 14 днів безкоштовно за посиланням - https://my.ordage.com/