Інвойси в Ordage: як налаштувати та формувати автоматично

Інвойси в Ordage: як налаштувати та формувати автоматично

В Ordage автоматично формуються рахунки-фактури (інвойси) до замовлень, які ви отримуєте від клієнтів та створюєте в сервісі. Ви можете завантажити цей рахунок та відправити клієнту у пару кліків, адже він не потребує формування вручну.

Рахунок має стандартний вигляд де є:

  • Дані продавця 
  • Дані покупця
  • Найменування товарів та їх вартість
  • Договір, за яким проводиться оплата

Як швидко налаштувати формування рахунків:

  1. Перейдіть у “Ваші компанії” та натисніть на свою компанію, щоб відредагувати. 
  2. У відкритому вікні у полях “Контактна інформація” та “Реквізити” впишіть дані своєї компанії, які будуть зазначатись у всіх документах, які формуватиме Ordage.
    Інформація у цьому полі доступна лише власнику компанії та буде використовуватись у сформованих рахунках-фактурах доступних лише користувачам компанії для зовнішнього використання за власним розсудом.
  3. Якщо ви платник ПДВ - увімкніть перемикач “Платник ПДВ”. Тоді система надасть шаблони з урахуванням ПДВ і буде формувати рахунки за цими шаблонами

Все! Налаштування завершені, а рахунки тепер будуть формуватись автоматично - вам лише потрібно створювати замовлення. 😉

Як налаштувати власний шаблон рахунку:

В Ordage Ви можете самостійно налаштовувати і створювати васні шаблони документів та система автоматично формуватиме рахунки саме за вашим шаблоном. 

Переглянути як виглядають шаблони рахунків або додати власні можна у розділі “Налаштування”:

  1. Перейдіть у “Налаштування” - “Бланки” - там є список активних шаблонів документів. У стовпці “Активний” зеленим чекбоксом помічений той шаблон, за яким зараз формуються рахунки. 

а. Щоб додати власний шаблон - натисніть кнопку “Додати запис” та впишіть назву шаблону, його тип, додайте файл та змініть статус на “Активний”.

б. Щоб активувати інший шаблон - натисніть на потрібний, у формі змініть статус на “Активний”.

❗Щоб додавати власні шаблони або змінювати поточний - скачайте системний шаблон і відредагуйте його. Зверніть увагу на коментарі у файлі, які дають можливість автоматично заповнювати шаблони. Якщо вам потрібна допомога зі створенням власного шаблону - звернітся у підтримку Ordаge (чат у сервісі).

З Ordage рахунки будуть формуватись автоматично - просто збережіть та відправте клієнту😉

Спробуйте як працюють рахунки в Ordage безкоштовно протягом 14 днів - https://my.ordage.com/