Віддалений доступ: різні права доступу для працівників

Віддалений доступ: різні права доступу для працівників

Немає спільного доступу всередині робочих інструментах — привіт, безлад!

  1. Це спотворює загальне ведення обліку. Якщо працівники користуються різними системами обліку, інформація розділяється та може бути розсіяною, дубльованою або неповною, що ускладнює прийняття рішень та моніторинг стану справ.
  2. Це забирає ресурс у ваших працівників. Без спільного доступу працівники  дублюють, або просто не виконують заплановану роботу, вносячи одні й ті ж дані в різні системи, що веде до втрати часу та збільшує ймовірність помилок.
  3. Робота на підприємстві уповільнюється. Відсутність спільного доступу сповільнює (а то й унеможливлює) комунікацію між різними відділами та працівниками, оскільки вони повинні чекати на обмін інформацією.

Спільний та віддалений доступ до сервісу автоматизації обліку - справді важливо і ось чому:

  1. Єдність даних. Спільний доступ до Ordage дозволяє всім працівникам працювати з єдиною базою даних, що забезпечує консистентність інформації.
  2. Зменшення помилок. Завдяки спільному доступу, можна уникнути дублювання роботи та помилок в обліку, оскільки дані зберігаються централізовано.
  3. Підвищення продуктивності та прибутковості, що особливо важливо підприємствам з запитом: як збільшити прибуток, особливо в умовах кризи. Інформація доступна всім працівникам в режимі реального часу, що дозволяє швидше приймати рішення та реагувати на зміни в бізнес-середовищі.
  4. Спрощена комунікація. Спільний доступ полегшує обмін інформацією та співпрацю між відділами та колегами.

Різним співробітникам — різний рівень доступу!

Додавайте своїх працівників з певним рівнем доступу до певної інформації — це зручно, швидко та конфіденційно. Надавайте працівникам з різних відділів доступ лише до тої інформації, що необхідна їм для роботи.

Мінімізуйте помилки, зберігайте необхідний рівень конфіденційності та контролюйте виконання певних завдань!

Усе більше підприємств визнають важливість спільного доступу до сервісів автоматизації обліку, зокрема, таких як Ordage. Це допомагає їм зменшувати витрати, підвищувати продуктивність та бути більш конкурентоспроможними на ринку. Спільний доступ до автоматизованих систем стає золотим стандартом у сучасному бізнесі.

Спробуйте весь функціонал Ordage без оплати або отримайте безкоштовну консультацію щодо можливостей Ordage для вашого бізнесу - https://my.ordage.com/page/register_form