Автоматизація обліку: 7 питань, які найбільше хвилюють бізнес

Автоматизація обліку: 7 питань, які найбільше хвилюють бізнес

Автоматизація товарного бізнесу (перш за все, автоматизація складу), що знаменує початок роботи з Ordage, спершу може видатися незвичайною справою завдяки новим функціям та інтерфейсу, але не хвилюйтесь! За власною статистикою, після 15-хвилинного демо-огляду продукти найчастіший коментар, який ми отримуємо від підприємців:

— Це дуже просто!

Що ж, в цій статті ми розберемо  топ-7 питань, які хвилюють майбутніх користувачів Ordage.

Чи потрібен мені фахівець для вивчення Ordage?

Звичайно, ви можете освоїти роботу з Ordage самостійно. Першим кроком є використання безкоштовної демоверсії сервісу протягом 14 днів. За цей час, ви можете ознайомитися з основними функціями та принципами роботи. У нас є відеоуроки та довідкові матеріали, що допоможуть вам розібратися з сервісом. Також, ми надаємо безкоштовну технічну підтримку, що може вам знадобитися у разі питань або необхідності допомоги.

Чи можу я імпортувати дані про товари та клієнтів у Ordage?

Так, ви зможете імпортувати дані про товари та клієнтів у сервіс Ordage. Якщо ви вели облік у Excel, то можна зручно завантажити інформацію про товари та клієнтів. Також, якщо ви маєте дані про товари у іншій програмі, ви спочатку повинні вивантажити їх у формат Excel, а потім імпортувати у Ordage.

Чи потрібно зупиняти діяльність підприємства під час імплементації сервісу?

Ні, ви не потрібно закривати магазин чи виробництво під час підготовки користуванням сервісом Ordage. Впровадження програми обліку зазвичай займає небагато часу, включно з налаштуваннями та навчанням. Під час цього процесу робота підприємства/магазину може продовжуватися без перерви. Вам не потрібно переривати свою діяльність під час автоматизації обліку свого бізнесу.

Чи потрібно для початку автоматизації обліку спеціальне обладнання?

Ні! Все, що вам потрібно — доступ в мережу інтернет. Ви можете працювати в Ordage з комп’ютера в будь-якому місці, надавати доступ своїм співробітникам, вести одне чи кілька підприємств з одного облікового запису. Одразу після реєстрації вам надається безкоштовні 14 днів користування і ви відразу можете почати з оприбуткування товару, створенням власних специфікацій, переміщення між складами та іншими базовими функціями.

Чи варто проводити інвентаризацію перед автоматизацією обліку підприємства?

Є два способи підготуватися до початку експлуатації облікових сервісів. Перший, швидкий спосіб, який використовують більшість користувачів — це не проводити передавартісну інвентаризацію. Під час внесення товарів у сервіс фактично відбувається перша інвентаризація, тому необхідно внести початкові залишки, але немає необхідності проводити повну інвентаризацію перед цим.

Другий спосіб — провести підготовчу інвентаризацію, щоб уникнути плутанини та перевірити точність даних перед установкою програми. Підготовлений файл ви можете з легкістю імпортувати в Ordage і почати користуватися сервісом з актуальними даними.

Чи потребуватиму я технічної підтримки?

Зазвичай, перед початком реєстрації фахівець Ordage ознайомлює нових користувачів з функціоналом сервісу, крім того у вас буде доступ до навчальних відео — все просто, зручно та цілком безкоштовно. Сервіс настільки простий, що, зазвичай, цього достатньо. Але якщо у вас виникнуть додаткові питання, наша служба підтримки з радістю вам допоможе.

Які додаткові платежі передбачені?

Ordage має гнучкий підхід до співпраці з клієнтами. Якщо виникне необхідність у додаткових розширених функціях сервісу, ви можете придбати комплексну постановку складського обліку.

Якщо в у вас ще залишилися питання щодо автоматизації бізнесу й обліку, не соромтеся задати їх нашим фахівцям і технічній підтримки за номером телефону +380632520803 — ми з радістю дамо на них відповідь.

Спробуйте весь функціонал Ordage без оплати або отримайте безкоштовну консультацію щодо можливостей Ordage для вашого бізнесу - https://my.ordage.com/page/register_form