Безкоштовна консультація товарного обліку для вашого бізнесу — просто і швидко

Безкоштовна консультація товарного обліку для вашого бізнесу — просто і швидко

Ефективність та успішність бізнесу сьогодні безпосередньо пов'язані з його здатністю ефективно керувати складськими процесами та обліком товарів. Сучасний ринок вимагає невпинного вдосконалення та оптимізації, адже те, що працювало ще 5 років тому, може вже не працювати сьогодні. Нові адаптовані програми, сервіси для бізнесу — для знайомства з новими незнайомими функціоналами потрібен час, якого і так бракує сучасним підприємцям. Та ми в Ordage знаємо, як це зробити максимально швидко і зручно!

Проблеми, з якими бізнеси стикаються через несистемне ведення обліку:

  1. Втрати товарів. Неефективний облік товарів може спричинити втрату товарних позицій, що вплине на прибутковість бізнесу та негативно вплине на репутацію компанії перед клієнтами.
  2. Невірна інформація. Ручний облік — шлях до помилок та неточностей в даних, що може змінити рішення та впливати на стратегічне планування бізнесу.
  3. Затримки та витрати часу. Ручний облік вимагає багато часу та зусиль, що провокує затримки у виконанні замовлень та збільшення витрат.
  4. Незадовільний рівень обслуговування. Несистематизований облік веде до проблем з доставкою товарів та невчасного виконанням замовлень, що негативно вплине на репутацію бізнесу.
  5. Втрата контролю над складськими процесами та запасами, що ускладнює управління бізнесом.

Несистематизований облік товару призводить до серйозних наслідків:

💢 Неконтрольовані втрати доходів, товарів та витрати часу на пошук даних можуть призвести до зниження прибутковості бізнесу та його конкурентоспроможності.

💢 Несвоєчасна доставка товарів та невірна інформація можуть зменшують кількість ваших клієнтів.

💢 Затримки в роботі. Ручний облік може призвести до затримок у виконанні замовлень та процесів, що ускладнює роботу бізнесу та зменшує продуктивність.

💢 Залучення до облікових процесів широкого кола осіб. 

💢 Фінансові втрати. Невірний облік товарів може призвести до надмірного запасу товарів, що вплине на фінансову стабільність бізнесу.

Завдяки Ordage та безкоштовним консультаціям, ви зможете дізнатись, як автоматизація обліку товару та складу оптимізує роботу вашого бізнесу, а також вирішить проблеми, з якими ви зіткнулися через несистематизоване ведення обліку.

Навіщо мені безкоштовна консультація від Ordage?

Протягом безкоштовної консультації від Ordage ми допомагаємо власникам бізнесу у впровадженні ефективних інструментів для оптимізації діяльності, забезпечення більш ефективного управління та досягнення успіху на ринку:

✅ Аналіз поточного стану товарного, складського і виробничого обліку на вашому підприємстві.

Під час консультації фахівці Ordage проведуть аналіз поточного стану обліку, складського управління та виробничих процесів. Ви отримаєте чітку картину про потенційні проблеми та можливості для вдосконалення.

✅ Призначення оптимальних рішень.

Фахівець Ordage допоможе власникам бізнесу визначити оптимальні рішення для автоматизації та оптимізації основних бізнес-процесів. Це дозволить підвищити ефективність роботи, знизити витрати та збільшити прибутковість.

✅ Вибір індивідуальних налаштувань.

Консультанти Ordage допоможуть підібрати оптимальні налаштування сервісу відповідно до потреб та особливостей бізнесу. Власникам буде надано індивідуальні інструменти та рішення, що дозволить досягти максимальної ефективності. При цьому всередині сервісу вам гарантована конфіденційність та безпека цифрових даних.

✅ Інструктування та навчання.

Під час консультації ми пояснюємо всі особливості роботи з Ordage, надаємо рекомендації та навчання щодо її ефективного використання, частково інформація надається в коротких відео-інструкціях, як от:

Як вести облік виробництва в  Ordage

Як вести облік замовлень в Ordage

✅ Підтримка та партнерство.

Команда Ordage забезпечить підтримку власникам та команді бізнесу на всіх етапах впровадження та використання системи. Консультанти будуть готові відповісти на всі запитання та надати допомогу для успішної роботи з сервісом.

Завдяки безкоштовній консультації з Ordage ви отримаєте всю необхідну інформацію щодо автоматизації обліку товару та складу, а також демонстрацію можливостей платформи. Наша команда експертів з радістю відповість на всі ваші питання та допоможе вам обрати найкращий підхід для вашого бізнесу.

Як почати роботу в  Ordage

Почати автоматизацію обліку з Ordage — легко!

Спробуйте весь функціонал Ordage без оплати або отримайте безкоштовну консультацію щодо можливостей Ordage для вашого бізнесу - https://my.ordage.com/page/register_form