Облік доходів і витрат в Ordage

Облік доходів і витрат в Ordage

Облік доходів та витрат з Ordage

Впровадити в бізнес легке, ефективне і прозоре ведення обліку доходів та витрат підприємства, щоб точно визначати фінансові результати — з Ordage це легко! Ведіть облік зручно, у спрощеному форматі —  фіксуйте лише доходи та собівартість реалізації, а Ordage все прорахує за вас.

Ведіть облік доходів діяльності підприємства:

Точно відстежуйте грошові кошти або матеріальні цінності, які надійшли в результаті вашої діяльності за певний період. Це можуть бути прибутки від продажу товарів, оплата за послуги та роботи, орендна плата, тощо. Сервіс врахує і інші доходи — прибутки від спільної діяльності або прострочені кредиторські зобов'язання.

Ведіть облік витрат діяльності підприємства:

У вас буде можливість фіксувати витрати спрощено — собівартість реалізації товарів та послуг, або докладніше враховувати витрати за різними статтями та видами діяльності. Інформація доступна у повному обсязі і миттєво - більше ніякого трудомісткого обліку в саморобних табличках Excel.

Ведіть облік накладних витрат:

Ви можете вести облік додаткових витрат (методом нарахування), які виникають у зв'язку з основними витратами. Вони будуть розподілятися пропорційно вартості закупівлі товарів, наприклад, за їх вартістю або кількістю. Також ви будете реєструвати додаткові витрати за замовленнями клієнтів, включаючи їх у собівартість товарів або послуг.

Ведіть облік доходів і витрат діяльності підприємства по статтях:

Ordage дозволяє вести облік доходів і витрат у розрізі статей доходів та витрат. Використовуйте довідники для зберігання інформації про статті доходів відповідно до сфери діяльності підприємства (виробництво, будівництво, товарний бізнес, логістичний бізнес тощо). Цю інформацію можна буде використовувати при реєстрації документів, які впливають на доходи, наприклад, відвантаження (за допомогою маркування товару), роздрібний продаж, оприходування залишків і багато іншого.

Аналізуйте доходи і витрати:

Здійснюйте аналіз доходів в розрізі статей доходів, періодів, підрозділів та організацій (підприємців) за допомогою зручного звіту про маржинальність товарів. Налаштовуйте звіт у зручному форматі, групуйте за статтями доходів та підрозділами.

Аналіз прибутковості

Оцінюйте фінансові результати роботи вашої організації, аналізуйте ефективність діяльності за потрібний період за допомогою зручного звітів "Рентабельність товарів" та "Прибутковість клієнтів". Деталізуйте звіт за статтями, підприємцями, контрагентами, замовленнями — визначайте, які позиції приносять більше прибутку і відповідно до цього приймайте управлінські рішення. Контролюйте загальні показники, наприклад, рентабельність.

Ordage пропонує безкоштовну підтримку для всіх користувачів. Наші фахівці оперативно відповідатимуть на ваші запити, допоможуть перенести дані з інших програм, виконати необхідні налаштування та завантажити початкові залишки. Вони проведуть демонстрацію функціоналу та нададуть консультації щодо будь-яких питань під час роботи.

Спробуйте Ordage протягом 14 днів безкоштовно

Спробуйте весь функціонал Ordage без оплати або отримайте безкоштовну консультацію - https://my.ordage.com/page/register_form.