Всі звіти та аналітика в одному місці — з Ordage контролювати бізнес ще легше

Всі звіти та аналітика в одному місці — з Ordage контролювати бізнес ще легше

Звітність — ключовий інструмент управління та планування бізнесу. Підприємства потребують систематичного збору, аналізу та інтерпретації даних, щоб зрозуміти, як ефективно функціонує їхній бізнес і як можна покращити його результати. Звітність допомагає здійснювати контроль за ключовими показниками, виявляти проблемні місця, розробляти стратегії та плани дії.

Але ви і сами це знаєте.

Про що ви, можливо, поки не здогадувались — це про те, наскільки просто (та цілком конфіденційно) отримати звіти з якісною інформацією по стану вашого підприємства з Ordage.

Звіти Ordage

Види звітності в Ordage:

  • Обсяги продажів. 
    Електронна звітність про обсяги продажів дає змогу оцінити загальну активність бізнесу, співвідношення доходів та витрат, визначити найбільш популярні товари та ідентифікувати підсегменти ринку, які потребують додаткової уваги.
  • Маржинальний прибуток.
    Звіт про маржинальний прибуток допомагає зрозуміти, який внесок в прибуток компанії робить кожен проданий товар. Це дозволяє зосередитись на найбільш прибуткових товарах та оптимізувати асортимент.
  • Оборотність товару.
    Звіт про оборотність товару дозволяє визначити, як швидко товари продавались та як довго вони перебували на складі. Це важливо для уникнення заторів та мінімізації витрат на зберігання, а також аналізу результатів торгівлі
  • Прибутковість клієнтів.
    Цей звіт допомагає ідентифікувати найбільш прибуткових клієнтів та розробляти стратегії для залучення нових клієнтів і збереження існуючих.
  • Рентабельність за видами товарів та послуг.
    Цей звіт дозволяє порівняти рентабельність різних товарів та послуг і приймати рішення щодо їхнього розвитку або виведення з асортименту.
  • Динаміка середнього запасу.
    Звіт про динаміку середнього запасу допомагає контролювати рівень запасів і уникати надмірного або недостатнього зберігання товарів.
Звіт про маржинальний прибуток

Звіт про маржинальний прибуток

Ordage забезпечує підприємцям зрозумілу та інформативну звітність підприємства (що доповнить вашу бухгатерську звітність) та аналітику, що допомагає їх підприємствам збільшити ефективність та прибутковість діяльності. Завдяки звітам про обсяги продажів, маржинальний прибуток, оборотність товару, прибутковість клієнтів, рентабельність за видами товарів та послуг, динаміку середнього запасу, менеджери та керівники можуть оперативно редагувати на зміни в бізнес-процесах та приймати обґрунтовані рішення для подальшого розвитку компанії.

Безкоштовні консультації Ordage допомагають познайомитись з усіма можливостями звітності та аналітики в сервісі, а також здійснити перший крок до оптимізації управління складськими процесами та покращення результатів вашого бізнесу. Звітність — це потужний інструмент, який допомагає керівникам зробити обґрунтовані рішення та забезпечити успішну діяльність компанії у сучасних умовах ринку.

Спробуйте весь функціонал Ordage без оплати або отримайте безкоштовну консультацію щодо можливостей Ordage для вашого бізнесу - https://my.ordage.com/page/register_form