Бухгалтерський облік та звітність з Ordage. Незамінний помічник бухгалтера, що завжди під рукою

Бухгалтерський облік та звітність з Ordage. Незамінний помічник бухгалтера, що завжди під рукою

Бухгалтерам: виробничий, складський і товарний облік нового рівня зручності

Почніть безкоштовне тестування сервісу одразу після реєстрації. Для цього не потрібно укладати договір, прив’язувати карту або зазначувати офіційні дані компанії. Протягом 14 днів весь функціонал Ordage буде доступний вам цілком безкоштовно. Наша служба підтримки безкоштовна, а також є зрозумілі відеоінструкції, які допоможуть вам швидко оволодіти функціоналом.

Щасливі 14 днів безкоштовної роботи – починайте вже зараз!

Ordage допомагає бухгалтерам систематизувати облік та зручно використовувати дані для первинної документації та бухгалтерських звітів

Ordage надає широкі можливості виробничого і складського обліку, серйозно полегшує формування первинних документів бухгалтерського обліку, адже надає широкий спектр інформації про:

  • Формування документів звітності
  • Звіти і аналітика
  • Визначення маржинальності і рентабельності за позиціями
  • Інтуїтивний інтерфейс.
  • Повний контроль складських процесів та персоналу.
  • Аналіз обсягу продажів

Легкий перехід з інших програм – це реально!

Тривалість переходу з однієї бухгалтерської програми на іншу в умовах терміновості на безперервності обліку та оподаткування на підприємстві може здатися страшною, але з Ordage це справді легко. Ми розробили простий та зручний інструмент, з яким ви без зусиль перенесете всі дані з 1С, Excel чи інших програм в Ordage. Ви зможете формувати первинну документацію бухгалтерського обліку на базі даних Ordage вже з перших хвилин після імпорту даних.

Створюйте окремі бази для кожного підприємства

Якщо Ваші підприємства не пов'язані спільною діяльністю, Ordage дозволяє вам вести виробничий та складський облік в окремих базах/локаціях/компаніях під одним обліковим записом. Забудьте про заплутаність в звітах та документах — відтепер все систематизовано та зрозуміло. Є доступ для керівника окремо до кожної бази.

Або ведіть групу юридичних осіб та ФОП в одній базі даних

Об'єднайте усі ваші підприємства в одній базі. Ви зможете вести їх облік окремо, але довідники, контрагенти, статті доходів та витрат будуть спільними. Звітність можна формувати окремо для кожного підприємства або ж консолідовано.

Спільна робота - успіх у команді!

Запрошуйте колег та клієнтів працювати разом з Вами. Налаштовуйте ролі, керуйте доступом до даних, переглядайте історію змін документів. Плануйте ділові контакти та завдання на день, реєструйте події по ним. Зв'язуйте завдання з клієнтами, замовленнями, договорами. Налаштовуйте статуси завданням, вказуйте витрати на їх виконання. Розподіляйте завдання між співробітниками, ведіть облік робочого часу на їх виконання.

Як контролювати розрахунки з контрагентами в Ordage

Випробуйте всі функції, додайте безліч користувачів - кредитна карта не потрібна. По завершенні пробного періоду Ви можете оформити підписку та продовжити ефективну роботу, не втративши жодного юніта інформації чи налаштувань.

Формуйте первинну бухгалтерську документацію легко  

Як налаштувати власні шаблони рахунків та накладних в Ordage

Тестуйте Ordage безкоштовно протягом 14 днів!

Спробуйте весь функціонал Ordage без оплати або отримайте безкоштовну консультацію щодо можливостей Ordage для вашого бізнесу - https://my.ordage.com/page/register_form