Керування замовленнями — повний контроль над циклом замовлень вашого бізнесу в одному місці

Керування замовленнями — повний контроль над циклом замовлень вашого бізнесу в одному місці

Керування замовленнями — один з головних елементів функціоналу сучасних хмарних рішень для бізнесу:

  1. Дає розуміння, що і в якому обсязі у нас замовили
  2. Чи вистачає у нас залишків, сировини і матеріалів для виконання цього замовлення
  3. Завдання на закупівлю: чи варто закупити додаткову сировину для виконання замовлення
  4. За якою технологічною картою має бути виготовлене замовлення
  5. Дає завдання на виробництво: де, хто, як і до якого часу має виготовити замовлений продукт

📊 Замовлення клієнтів — вся інформація по замовленню в одному місці. Спеціально розроблений інтерфейс Ordage допомагає вам відстежувати, керувати та обліковувати замовлення. Ви можете швидко перевірити, які замовлення є в обробці, на якому вони етапі виконання, скільки сировини/матеріалів доступно для виконання замовлення. Для зручності прямо тут ви даєте завдання команді з резервування сировини\матеріалів, потрібних закупівель, завдань на виробництво, а також інформації по відвантаженню.

З Ordage керівнику не потрібно переживати за жоден етап замовлення. Весь обсяг роботи з замовленнями - від отримання до виробництва та відвантаження – повністю під контролем. Ви здійснюєте повне управління замовленням: створюєте замовлення, встановлюєте пріоритети, слідкуєте за станом обробки — від введення даних клієнта та деталей замовлення до призначення термінів та виробничих завдань — коли усе в одному місці, це серйозно оптимізує бізнес.

Облік і автоматизація замовлень в Ordage

📊 Завдання на покупку — розподіляйте закупівельні об’єми сировини й матеріалів під кожне замовлення та контролюйте статус контрольних закупівель. Також в Ordage ви бачите всю інформацію по розрахункам з контрагентами. Фактично, ви бачите, як швидко і в якому обсягу на виробництво поступає необхідна сировина.

📈 Завдання на виробництво — отримайте повний контроль над виробничими процесами. Завдання та план на виробництва, необхідні сировина, матеріали, конкретна стадія виробництва — плануйте час виробництва, контролюйте робочий потік, та вчасно втілюйте замовлення в життя.

📊 Архів замовлень. Ordage надає можливість аналізувати дані навіть після виконання замовлення та прогнозувати майбутні потреби. Збирайте інформацію про обсяги замовлень, строк виконання, популярність товарів. Це допоможе вам планувати ресурси, уникати нестачі та забезпечити безперебійний рух процесів.

Більше ніякого хаосу та втрати даних! Ordage допомагає вам переглядати та аналізувати замовлення, виявляти ефективність процесів та вносити необхідні корективи для подальшого покращення.

Нехай управління замовленнями стане вашою сильною стороною завдяки Ordage. Повний контроль від початку до кінця — це лише одна з багатьох переваг, які наш сервіс може привнести до вашого бізнесу.

Почніть зараз!

Спробуйте весь функціонал Ordage без оплати або отримайте безкоштовну консультацію щодо можливостей Ordage для вашого бізнесу - https://my.ordage.com/page/register_form