Топ 7 проблем товарного бізнесу, які повністю закриває Ordage

Топ 7 проблем товарного бізнесу, які повністю закриває Ordage

Бізнес, пов'язаний з товарами, складами та виробництвом, вельми різноманітний, але будь-яка його форма вимагає постійного контролю і управління. Загалом, всі складнощі в організації товарного бізнесу можна розподілити на 7 категорій:

💢 Недостатня ефективність обліку і контролю за запасами. Регулярні збої в програмах обліку товарів призводять до невірної інформації про наявність товарів на складі, що може призвести до втрат та недопоставок.

✅ Ordage дозволяє точно відстежувати наявність товарів на складах і виробництві, уникнути скупчення зайвих запасів.

💢 Проблеми  проведенням інвентаризації. Ручне ведення товарного обліку забирає багато часу та зусиль, і часто призводить до неточностей.

✅ Ordage робить інвентаризацію будь-яких складів у 2 кліки, що допомагає уникнути затримок та підвищити точність обліку.

💢 Складність контролю над рухом товарів. Відстеження переміщень товарів між складами, виробництвом та точками продажу може бути заплутаним і часом недостатньо точним. Недостатньо точний або неконтрольований облік товарів у ФОП, ТОВ тощо може призвести до збитків, надмірних закупівель, несвоєчасної поставки товарів та незадоволення клієнтів.

✅ В Ordage ви точно відстежуєте переміщення товарів між складами та виробництвом в режимі реального часу.

💢 Неправильне управління асортиментом й номенклатурою. Власникам часто важко визначити, які товари є найбільш прибутковими і популярними, що може призвести до недопоставок або непродуктивного запасу. Відсутність систематизації та автоматизації управління складом може призвести до збільшення часу та витрат на зберігання, зниження продуктивності та збільшення ризиків пошкодження товарів.

✅ За допомогою інтегрованих звітів ви в будь-який момент можете визначити популярність та прибутковість товарів, що допомагає оптимізувати асортимент і приймати доречні управлінські рішення.

💢 Проблеми з плануванням виробництва. Недостатнє прогнозування попиту може призвести до перевиробництву або недопоставок, що впливає на прибутковість бізнесу.

✅ На базі сформованих в Ordage звітів ви можете прогнозувати попит на товари та виробництво, забезпечуючи ефективне планування.

💢 Непрозорість у роботі з контрагентами. Погана координація з постачальниками та клієнтами може призвести до затримок в поставках та неплатоспроможності.

✅ Сервіс дозволяє зручно взаємодіяти з постачальниками та клієнтами, забезпечуючи прозорість у роботі.

Ordage — сучасне рішення автоматизації обліку складських, товарних і виробничих процесів, що визначає і здійснює порядок товарного обліку; це сервіс, що виконує функції програми для обліку товарів,  що допомагає вирішити багато з цих проблем, надаючи зручний та ефективний інструментарій для управління товарним, складським та виробничим бізнесом. Тут власники бізнесу отримують точну інформацію про стан свого бізнесу, контролюють рух товарів, планують закупівлі та ефективно аналізують всю свою діяльність.

Спробуйте Ordage протягом 14 днів безкоштовно

Спробуйте весь функціонал Ordage без оплати або отримайте безкоштовну консультацію щодо можливостей Ordage для вашого бізнесу - https://my.ordage.com/page/register_form.