Облік товарів в торгівлі: як Ordage допоможе вам заробляти більше

Облік товарів в торгівлі: як Ordage допоможе вам заробляти більше

Якщо ви працюєте в сфері торгівлі, ваша професійна увага обертається коло таких питань:

  • Як вести облік товару в магазині?
  • Де мій товар і як він продається?
  • Скільки мені коштує товар з урахуванням того, що ціна закупки постійно змінюється?
  • Скільки мені винні грошей і скільки винен я?
  • Скільки часу мій товар на реалізації?
  • Що продається краще?
  • Який товар приносить більше прибутку?
  • СКІЛЬКИ Я ЗАРОБЛЯЮ НАСПРАВДІ?

Найцікавіше, що відповідь на ключові питання товарного обліку ФОП, малого і середнього бізнесу завжди у вас перед очима, якщо ви ефективно ведете свій товарний облік. Точне відстеження запасів товарів на складах, інформація про наявність продукції та її рух на кожному етапі постачання та продажу, оперативний контроль залишків — коли товарний облік працює як годинник, ви швидше обертаєте товари, а значить, заробляєте більше за той же період.

Проблеми, з якими стикаються підприємства торгівлі через незлагодженість складського обліку:

💢 Втрати товару через  помилки товарного обліку — неправильна система обліку товару призводить до втрати товарів або їх задвоєння, що спричиняє значні фінансові втрати для підприємства.
💢 Брак/нестача товару — неточності в обліку неминуче призводить до плутанини: продали товар, а його немає на складі, клієнт хоче зробити замовлення, а товарів не вистачає, попит на ваш товар менше, ніж ви розраховувати, що призводить до скупчення залишків. Це ключовий момент, коли підприємці шукають програми для обліку товару в магазині.
💢 Неправильне планування закупівель, що також призводить до надлишкових запасів або нестачі товару. Це збільшує витрати на зберігання або втрати від простою складу.
💢 Помилки в обліку замовлень та постачань, що негативно позначається на вашій репутації і рівні довіри споживачів.
💢 Нераціональне розташування товарів на складі, що збільшує час на пошук конкретного товару, обробку замовлень, збільшує ймовірність помилок при підготовці відвантаження. Крім того, це збільшує ваші орендні платежі, бо неналежна оптимізація складського приміщення вимагає орендувати склади все більше і більше.
💢 Відсутність системи управління складом (внаслідок помилок товарного обліку) може призвести до простою складу, затримок у обробці замовлень та незадоволення клієнтів через пізню доставку товару.
💢 Потреба в додатковому персоналі — відсутність автоматизованої системи товарного обліку та управління товаром та складом так чи інакше призводить до необхідності залучення додаткового персоналу.
💢 Потенційні помилки при взаємодії з контрагентами та клієнтами.
💢 Зниження конкурентоспроможності — відсутність системи і програми обліку в торгівлі та складського обліку може призвести до недостатньої ефективності та конкурентоспроможності підприємства.

Використання спеціалізованих програм, таких як Ordage, спрощує процес товарного обліку , пояснює, яквести облік в магазині та забезпечує доступ до актуальних даних, що дозволяє приймати обґрунтовані рішення і забезпечує успішне функціонування торгового підприємства.

💡 Ordage оптимізує ваш товарний облік:

Ви контролюєте рух товарів в режимі реального часу.

Ordage дозволяє точно відслідковувати наявність товарів на складі. Ви завжди будете знати, скільки товару залишилося, яких позицій більше або менше, що допомагає уникнути затримок у поставках та задовольнити потреби клієнтів. 

Неважливо як часто змінюється ціна закупки — ви завжди знаєте скільки коштує товар.

Ordage дозволяє вести облік цін на закупівлю, списання товару, а також вартість реалізації — ніяких неприємних сюрпризів на етапі формування прибутку, а також легкість в визначенні результатів торгівлі.

✅ Легко вести розрахунки з контрагентами.

Система дозволяє контролювати фінансові зобов'язання перед контрагентами та позиції, за якими ви винні, а також підкаже, коли час здійснювати або отримувати платежі.

Розрахунок з контрагентами

Розрахунок з контрагентами

✅ Управління товаром під реалізацію.

За допомогою інформації про товари та звітів про інвентаризацію ви будете отримувати повну інформацію про товари під реалізацію: де вони знаходяться, як довго перебувають у режимі реалізації, що краще продається та що необхідно поповнити для розширення асортименту.

✅ В будь-який момент бачите скільки заробили.

Сервіс надає оперативну інформацію про прибуток - ви бачите рентабельність за видами товарів та прибутковість клієнтів

формуєте автоматично оновлений звіт про загальний прибуток компанії у Finmap. Ви зможете вчасно реагувати на зміни на ринку і приймати ефективні управлінські рішення.

Звіт про прибуток

Звіт про прибуток

Аналіз прибутковості товарів.

Завдяки Ordage ви можете легко визначити, який товар приносить більше прибутку, а який — менше, а значить, зможете збільшити прибуток магазину. Такий аналіз допомагає оптимізувати асортимент і зосередити зусилля на найбільш прибуткових позиціях.

Звіт - прибутковість товару

Звіт - прибутковість товару

Спробуйте весь функціонал Ordage без оплати або отримайте безкоштовну консультацію щодо можливостей Ordage для вашого бізнесу - https://ordage.com/konsultaciya-specialistom-ordage